Mag het een onsje minder zijn?

Die coronacrisis is voor niemand goed en hoewel wij als voetballiefhebbers zelden profvoetballers begrijpen of ons zo voelen als hen, komt het nu in de buurt. Bij ons gaat ook ieder pondje door het mondje en in die crisis zit je verdomd veel stil. Die conditie hobbelt achteruit en dat buikje steekt steeds verder vooruit. 

Dat is nou precies de insteek van dit artikel en de gouden tip die wij voor je in handen hebben! Spelers trainen dan wel in of rond hun eigen huis, maar zo fit als dat ze waren ten tijde van het seizoen zullen ze momenteel niet zijn en van wedstrijdritme kunnen we helemaal niet spreken.

Die grote jongens kosten serieus geld en niemand zit te wachten op een Hazard-scenario, waarbij je een speler aantrekt die vervolgens met het gewicht van Gordon na een vakantie bij de plaatselijke kebabboer. 
Het vreemde? De bookmakers hebben of een slechte verbinding thuis, of ze hebben het niet door. Want er staat nog stiekem een speler tussen waar je toch een aardige odd voor krijgt! Philippe Coutinho wil graag weg, dat is duidelijk. Maar in deze tijden slinken de kansen op een transfer en toch staat de odd op Barcelona op 2.50, de club waar hij terugkeert omdat de huurperiode naar Bayern erop zit.