Daily Double! Of toch niet? Ja toch wel.

Tientje betalen aan de schrijver dan de Double als jij dit met een gebrekkig Duits accent las. Ook de schrijver moet zijn knaken ergens aan verdienen. Gokken levert weinig op, want van squash en kickdammen heb ik geen verstand. 

Gebruik maken van ons gratis tips kanaal? Klik hier!

Wolfsburg – Shakhtar Donetsk: Wolfsburg wint DNB

Het was even zwoegen, maar we hebben een wedstrijdje gevonden die doorgaat! Of toch niet? Jawel toch wel. Wolfsburg speelt thuis tegen Shakhtar, maar dan wel zonder publiek. Alsof ons dat iets doet, thank god dat er iets is om op in te zetten. Stelletje verslaafden.

Maar goed, we gaan dan wel voor een resultaat voor de Duitsers. Van de laatste 10 thuiswedstrijden verloren zij namelijk slechts eentje en Shakhtar mist aardig wat jongens. Alan, Kovalenko, Stepanenko, allen zullen ze afwezig zijn. Kansen voor de Duitsers!

LASK Linz – Manchester United: Manchester United wint DNB

Jaja, we gaan er vanuit dat de plaag van het Nederlandse voetbal nu eindelijk een tik krijgt. Dan doelen we niet op Corona, ook vervelend, maar op LASK Linz. De ploeg is namelijk behoorlijk in vorm, maar heeft de laatste weken wel heel veel potjes afgewerkt. Na de verloren halve finale in de beker tegen Salzburg, volgde al vrij snel het potje tegen Mattersburg dat maar net gewonnen werd. 

De Engelsen kunnen een druk programma wel hebben, de jongens van Linz zullen hier meer moeite mee hebben.

Live Betting NL - de #1 op live wedden