Valencia toont overwicht als Corona in Italië!

Gebruik maken van ons gratis kanaal? Klik hier!

Op het randje die titel? Há, een beetje wel natuurlijk, maar god wat een gedoe met dat virus. De voetballers in Italië hebben al even geen publiek meer gezien en het is daar niet bepaald een pretje. Mogen ze eindelijk dat land eens uit, krijgen ze op hun flikker van Valencia. Wedden?

Valencia – Atalanta: Balbezit Valencia meer dan 52.5%

Waar is deze bet op gebaseerd zullen jullie je afvragen? Is dat hele corona gedoe de onderbouwing? Hou op, schei uit, in tegenstelling tot de rest van de wereld tillen wij niet zo zwaar aan dat virus.

Het is heel simpel. De vorige wedstrijd noteerde Valencia 51% balbezit tegen Atalanta in een wedstrijd waarin ze kansloos onderuit gingen. En wat kun je het beste doen als je met 4-1 verloren hebt? Doelpuntjes maken. Wat heb je nodig om doelpuntjes te maken? De bal. Geen hoge wiskunde, wel hoge odds.