Profiteren kun je leren, ook bij de Daily Double!

Verdorie, deze was pittig. Is dat schrijven van een Daily Double enkel het schrijven? Zeker niet, vind de pareltjes maar eens. Remedie ditmaal? Een goede fles Château Troplong Mondot en terwijl het rode goud door de mond gutst, is daar dan spontaan het ‘eureka’ moment. Een nieuwe Daily Double was geboren!

Liverpool – Bournemouth: wint

Wat Liverpool betreft gedraagt men zich net als rondom dat verdomde coronavirus. Wat een paniek, wat een heisa en wat een overdreven gedoe. Liverpool verliest eens, so what? Er is geen reden tot een crisis pannenkoeken. Liverpool wil zo snel mogelijk die titel binnen hebben en zullen daar alles aan doen. 

Daar komt nog even bij dat Liverpool in eigen huis een heel ander verhaal is natuurlijk. We moesten ver zoeken voor een nederlaag van Liverpool in eigen huis, namelijk augustus 2019! Daarop volgden 23 wedstrijden zonder nederlaag waarvan slechts een wedstrijd gelijk gespeeld werd. 

  • Liverpool is al 23 wedstrijden ongeslagen in eigen huis;
  • Liverpool won 22 van die 23 wedstrijden. 

Arsenal – West Ham: Arsenal wint

Laten we daar dan nog eens een thuisploeg aan toevoegen. Immers, thuisvoordeel is ook een dingetje en dat nemen we zeker mee bij deze Daily Double. Arsenal klimt de laatste weken behoorlijk op en er is nog een weg te gaan, maar de achterstand tot nummer vijf Manchester United is nog maar vijf punten!

West Ham mist Fredericks, Soucek en Wilshere. Daarnaast is Yarmolenko een twijfelgeval. De laatste vijf competitiewedstrijden werden verloren door West Ham. Degradatie is nog steeds de grootste vijand van deze ploeg en uit bij Arsenal lijken ze niet te gaan winnen.

  • Arsenal staat nog maar vijf punten achter op nummer vijf United;
  • West Ham mist enkele spelers;
  • West Ham verloor de laatste vijf wedstrijden in de competitie. 
Live Betting NL - de #1 op live wedden