52 jarige werknemer van bookmaker geeft toe: ‘Wij gesjoemeld bij Jong AZ – Eindhoven’

De geest is uit de fles, de geit is gemolken, de spreekwoordelijke aap is uit de mouw. Dinsdag 25 februari bekende een 52 jarige werknemer van een grote bookmaker dat er gesjoemeld is bij Jong AZ – Eindhoven. G. De vries: ‘Ik kan het niet langer voor me houden. Wij hebben het bericht naar buiten gebracht dat Eindhoven 12 spelers zou missen, wat ook echt zo was! Daarbij hebben we echter ook gezorgd dat Jong AZ daarna flink onderuit zou gaan, dat levert nou eenmaal veel op’. G is er niet trots op en wil dan ook iets terug doen. ‘Voor de CL wedstrijden van woensdag 26 februari heb ik wat odds te aantrekkelijk gemaakt. Het is simpel, de jongens van LiveBetting NL zien dat wel en tja, als die jongens het zien dan maak je toch iets goed voor het grootste deel van de betting community’ zei G enigszins opgetogen.

Real Madrid – Manchester City: Minder dan 3.5 doelpunten

We herhalen het nog maar even. Gisteren zeiden we al dat 75% van de Europese wedstrijden afgelopen week minder dan vier doelpunten zagen. Dat percentage loopt al mooi op, want ook gisteren eindigden beide wedstrijden met minder dan vier doelpunten. Real Madrid en Manchester City zijn beide zeer aanvallend ingestelde ploegen, dat zeker. Toch is ook dit een eerste duel van een tweeluik en kunnen we daarom afwachtende ploegen verwachten. Vooral Real Madrid, die niet zo in vorm zijn, zullen afwachten en aftasten. Manchester City zal tevreden zijn met een 1-1 gelijkspelletje op bezoek bij Real Madrid.

  • Vorige week viel in 75% van de wedstrijden minder dan 3.5 doelpunten;
  • Gisteren konden we er daar twee aan toe voegen;
  • Real Madrid zal in deze vorm rustig aftasten, City vind een gelijkspel wel genoeg.

Lyon – Juventus: Juventus wint, draw no bet

Lyon en Juventus, daar zijn de odds op weinig doelpuntjes niet zo hoog. Dat is ook niet zo gek met de strakke verdediging bij de Italianen en het feit dat Italianen bekend staan om de weinige doelpunten en het tactische spel. Echter zien we daar een ander pareltje.

Het moge namelijk duidelijk zijn dat Juventus favoriet is voor dit tweeluik en de losse wedstrijden. Met Cristiano Ronaldo hebben ze simpelweg een van de beste spelers ter wereld binnen de gelederen en ook de rest van het team bestaat niet uit de minste spelers. Lyon mist nog steeds Memphis Depay en ook Kone, Rafael, Reine-Adelaide en Solet ontbreken. Bij Juventus mist enkel Demiral het duel. Daarnaast verloor Juventus nog nooit van Lyon en wonnen ze vier van de vijf onderling gespeelde wedstrijden!

  • Juventus is de grote favoriet;
  • Nog nooit verloor Juventus van Lyon;
  • Vier van de laatste vijf wedstrijden tegen Lyon werden gewonnen;
  • Lyon mist erg veel spelers door blessures.

Live Betting NL - de #1 op live wedden