De dubbel is vandaag een Spaans, Italiaanse! Vamos!

We zoeken onze double vandaag in Italië en Frankrijk en op papier ziet deze er bepaald niet lastig uit! We gaan voor een winnaar en een grootmacht die in ieder geval niet verliest. We gaan voor groen vandaag!

De dubbel is vandaag een Spaans, Italiaanse! Vamos!

Sevilla – Espanyol: Sevilla wint voor 1.54 keer je inzet

Op de derde positie vinden we Sevilla momenteel terug. Hoewel de eerste positie en de tweede wellicht ver weg zijn, is een derde positie nog goed haalbaar. Daarvoor moet wel gewonnen worden van Espanyol, maar dat moet toch lukken. Hoewel Sevilla niet in grootse doen is, beschikken ze allereerst over een fitte selectie. Daarbij komt dat in eigen huis van de laatste 13 wedstrijden slechts een keer werd verloren.


Espanyol zwaait met de rode lantaarn en kent een bedroevend seizoen. Pas vier keer wist de ploeg te winnen en met slechts 19 doelpunten voor en 40 tegen, ziet het er niet goed uit. Buitenshuis werd er van de laatste 10 wedstrijden, maar liefst zeven keer niet gewonnen. Daarnaast is de vorm tegen Sevilla buitenshuis ook niet best met 10 nederlagen in de laatste 11 wedstrijden, eenmaal werd het gelijk. Espanyol mist de Thomas, Lopez, Oier en Villa.

  • Sevilla beschikt over een fitte selectie;
  • In eigen huis verloor Sevilla slechts een keer in de laatste 13 wedstrijden;
  • Espanyol staat op de laatste plek;
  • Buitenshuis wonnen ze zeven van de laatste 10 wedstrijden niet;
  • Espanyol mist aardig wat spelers voor dit duel.

Cagliari – Napoli: Napoli wint, gelijkspel geen weddenschap voor 1.43 keer je inzet

Bij Napoli zullen ze allesbehalve tevreden zijn met de verloop van dit seizoen. Een 11e positie, dat is toch wel desastreus voor Napoli. De achterstand richting Europese plekken mag dan wel pas vier punten zijn, toch moet er nog behoorlijk wat gebeuren. Wel werden vier van de laatste vijf wedstrijden gewonnen door Napoli, de vorm is dus niet bepaald slecht. Napoli beschikt daarbij over een fitte selectie.

Cagliari daarentegen leeft met een achtste positie aardig boven hun stand en daar kan wel eens snel verandering in komen. De laatste 10(!) wedstrijden, maar liefst, werden niet gewonnen door Cagliari. Als klap op de vuurpijl moeten ze het doen zonder Nainggolan, Pavoletti en Rog. Al met al moet Napoli in staat zijn om hier in ieder geval niet te verliezen. Helemaal na wat ze lieten zien tegen Juventus en Inter.

  • Napoli won vier van de laatste vijf wedstrijden;
  • Ze wonnen hierin onder andere van Juventus en Inter;
  • Cagliari heeft de laatste 10 wedstrijden al niet gewonnen;
  • Cagliari mist o.a. Nainggolan en Pavoletti.