Eén wedstrijd, twee keer je inzet, dis is de daily double!

Da Daily Double kent ditmaal een wedstrijd en twee keer je inzet. Value ten top en dat wil zeggen dat het interessant is voor onze dubbel. We reizen af naar Spanje een maken het bepaald niet te moeilijk, want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Osasuna – Real Madrid

We gaan vandaag voor een wedstrijd tussen een koploper en een middenmoter, of wel Real Madrid en Osasuna. Real Madrid staat bovenaan in de competitie en heeft pas eenmaal verloren dit seizoen en daarnaast zeven keer gelijk gespeeld. Ze hebben hun koppositie dus wel degelijk te danken aan de slippertjes van onder andere Barcelona.Momenteel heeft Real Madrid al 21 wedstrijden van de laatste 22 niet verloren. Enkel tegen Sociedad, voor  de beker, werd er verloren. 

  • Real Madrid verloor al 21 van de laatste 22 wedstrijden niet;
  • Enkel Asensio mist sowieso, Bale, Carvajal, Diaz en Hazard zijn twijfelgevallen en voor de rest is iedereen fit.

Osasuna staat op de twaalfde positie in de competitie en speelt daarmee een seizoen dat niet over heel veel meer gaat. De degradatiestreep is ver weg, maar ook een serieuze positie bovenin zit er uiteraard niet in. In de competitie wist Osasuna van de laatste zeven wedstrijden, zes keer niet te winnen en met daarbij de uitschakeling in de Copa, is de vorm niet bepaald goed. Wellicht de grootste aderlating, Chimy Avila (Luis Ezequiel Avila) zal niet meedoen. Deze is goed voor negen doelpunten van de 29 die Osasuna maakte. Ze missen ook vaste kracht Hernandez Adriane achterin. 

  • Osasuna is wel klaar dit seizoen gezien de positie;
  • Zes van de laatste zeven wedstrijden werden niet gewonnen;
  • Chimy Avila en Hernandez Adriane spelen niet mee.

Al met al mist Osasuna een aantal hele belangrijke spelers voor hen en is het nou niet zo dat zij ook miljoenen op de bank, of miljoenen schulden, hebben en een goed gevulde reservebank. Het grut dat deze jongens moet vervangen is beduidend minder en normaal hebben ze al moeite met Real Madrid. De laatste zes wedstrijden won Real Madrid met minstens twee doelpunten verschil van Osasuna en dat is een prima uitgangspositie!