It’s coming home, the double is coming home!

We gaan er weer voor! Onze uitgebreide preview van gisteren was weer raak en ook nu hebben we een dubbel met een gedegen analyse klaarstaan. Dat kan toch niet misgaan? Sluit een tweede hypotheek af, start een crowdfunding, verkoop je cavia en zet alles op deze dubbel! 

Valladolid – Real Madrid.

Een potje om de koppositie in La Liga. Uiteraard betreft het niet Valladolid, want die moeten eerder naar onder kijken. Real Madrid kan echter de koppositie weer overnemen van Barcelona die Ibiza nog konden verslaan, maar Valencia was een brug te ver. Valladolid heeft momenteel al acht wedstrijden op rij in de competitie niet gewonnen en dat is geen beste vorm tegen Real. Daarnaast ontbreekt keeper Churripi bij Valladolid.

Real Madrid daarentegen is al 18 wedstrijden op rij ongeslagen en de belangrijkste motivatie zal zijn dat ze de koppositie kunnen pakken. Het is ook belangrijk om te kijken naar de onderlinge resultaten en dan zien we dat Valladolid wel eens won van Real, maar dat dit dateert vanuit 2008. Acht van de laatste 10 wedstrijden die daarop volgden werden gewonnen door Real.

  • Real kan de koppositie weer overnemen;
  • Valladolid won al acht wedstrijden op rij niet;
  • Curripi ontbreekt;
  • Real is al 18 wedstrijden ongeslagen;
  • Valladolid won voor het laatste in 2008 van Real.

Willem II – Zwolle.

In Tilburg speelt zich een potje af tussen een ploeg die voor Europees voetbal gaat en een ploeg die probeert om degradatie te voorkomen. Zwolle dat degradatie probeert te voorkomen, wie had dat gedacht. Toch is het alarmfase 1 in Zwolle en gezien het spelbeeld is dat zo gek nog niet. De laatste vijf wedstrijden die Zwolle speelden werden niet gewonnen. Kijken we iets langer, dan zien we dat ze pas twee wedstrijden wonnen van de laatste 10 wisten te winnen. Buitenshuis won Zwolle pas twee keer, scoorden ze pas acht doelpunten en kregen ze er 22 tegen. Dan ga je toch denken dat ze buitenshuis met 10 man spelen.

Dat Willem II lekker draait met een vierde positie in de competitie, dat weet iedereen inmiddels. Maar als je de cijfers nog eens hoort verbaast het nog steeds. Met een overwinning vandaag zal de ploeg weer een plekje stijgen, naar de derde positie. Van de laatste 15  wedstrijden werden er slechts drie verloren en we verwachten niet dat Zwolle hier iets tegen kan doen.

  • Willem II speelt voor Europees voetbal, Zwolle tegen degradatie;
  • De laatste vijf wedstrijden won Zwolle niet;
  • Slechts twee van de laatste 10 wedstrijden won Zwolle;
  • Buitenshuis scoorde Zwolle pas acht keer en kregen ze er 22 tegen;
Live Betting NL - de #1 op live wedden