Twee overwinningen, twee keer je inzet!

We hebben het slippertje hersteld met een mooie winner gisteren. De doubles kleuren weer groen en die lijn gaan we doortrekken. Never change a winning formula, dus we blijven in Italië en Engeland. Let’s go!

Nottingham Forest – Luton

Hekkensluiter Luton gaat op bezoek bij Nottingham Forest en de vraag lijkt niet of ze weer verliezen, maar met hoeveel. Nottingham staat op een keurige zesde positie en dat betekent uitzicht op play-offs. Gezien de twee wedstrijden die ze minder hebben gespeeld, kunnen ze nog opklimmen tot de derde positie. Vier van de laatste vijf wedstrijden werden niet verloren door Nottingham.

Echter is de grootste reden van de value, de bizar slechte vorm van Luton. De ploeg staat momenteel onderaan in de Championship en is niet bepaald in goede doen. De laatste acht wedstrijden werden niet gewonnen door Luton en zeven daarvan werden verloren. Opvallender is dat de laatste 10 wedstrijden buitenshuis door Luton allemaal werden verloren!

  • Nottingham heeft nog uitzicht op play-offs;
  • Nottingham verloor vier van de laatste vijf wedstrijden niet;
  • Luton won de laatste acht wedstrijden niet en verloor er zeven van;
  • De laatste 10 wedstrijden buitenshuis op rij verloor Luton. 

Lecce – Inter

De sensatie in Italië is wellicht Inter. Waar van Juventus wel werd verwacht dat ze hoge ogen zouden gooien, komt de opmars van Inter iets verrassender.  De ploeg verloor pas een wedstrijd dit seizoen, namelijk tegen Juventus. Daarnaast nog vier keer een gelijkspelletje. De vorm de afgelopen weken is bijzonder goed. De laatste 13 wedstrijden werd er niet verloren en in die 13 wedstrijden werd er negen keer afgesloten met een overwinning. Op D’Ambrosio na start Inter met een volledig fitte selectie.

Lecce doet het helemaal niet extreem onaardig, maar staat wel nog maar net boven de degradatiestreep. Dat is mede te wijten aan de slechte vorm van de laatste weken. Lecce heeft al zes wedstrijden op rij niet meer gewonnen en de laatste vier wedstrijden op rij werden verloren. Kijkend naar de tegenstanders, waren deze niet bizar goed. Ze speelden namelijk tegen Parma, Udinese, Bologna en Brescia.

  • Inter verloor de laatste 13 wedstrijden op rij niet;
  • Negen van de laatste 13 wedstrijden won Inter;
  • Lecce heeft al zes wedstrijden op rij niet gewonnen;
  • Lecce verloor de laatste vier wedstrijden.