Twee wedstrijden zorgen voor een ruime verdubbelaar!

Vandaag pakken we met de double een potje uit eigen land en eentje uit Engeland. Samen zorgen ze voor een ruime verdubbelaar en heel lastig is deze op het oog niet.

Bournemouth – Watford

Watford gaat op bezoek bij Bournemouth en ik citeer een Engelse voetballiefhebber: ‘Bournemouth looks like the poorest team in the league at the moment and Watford is showing some great football’. De beste man slaat de spijker op zijn spreekwoordelijke kop en de odds zijn dan ook bizar. Bournemouth wist slechts twee van de laatste 11 wedstrijden te winnen en acht daarvan gingen verloren. De ploeg mist daarnaast Brooks, Daniels, Groeneveld, King, Mepham en Stacey. Watford daarentegen is al vijf wedstrijden op rij ongeslagen en laat prima voetbal zien. Er werd gewonnen van Manchester United en de laatste nederlaag was tegen Liverpool en dat is toch geen schande.

  • Bournemouth won slechts twee van de laatste 11 wedstrijden;
  • Bournemouth mist veel spelers;
  • Watford is al vijf wedstrijden ongeslagen.

Go Ahead Eagles – Almere City

Het tweede potje is Eagles tegen Almere en dat is een heerlijk potje in eigen land. Geloof het of niet, ga hier maar eens goed voor zitten. De ploegen zijn gelijkwaardig aan elkaar en dat laat de stand zien. Wanneer Almere hier wint, komt het gelijk in punten met Eagles. Kijken we naar de laatste 10 wedstrijden onderling dan zien we dat 80% van de wedstrijden beide ploegen het net wisten te vinden. Dit gebeurde in 70% van de laatste 10 thuiswedstrijden bij Eagles en in 80% van de laatste 10 wedstrijden buitenshuis van Almere. De laatste zeven onderlinge duels bij Eagles werd steeds door beide teams gescoord!

  • 80% van de laatste 10 wedstrijden onderling scoorden beide teams;
  • Dit gebeurde in 70% van de laatste 10 thuiswedstrijden van Eagles;
  • Dit gebeurde in 80% van de laatste 10 wedstrijden buitenshuis van Almere;
  • Dit gebeurde in de laatste 7 onderlinge duels bij Eagles.
Live Betting NL - de #1 op live wedden